Team Lesco

Dit is ons bijzonder fantastisch (knap) team! Zonder deze toppers kan Lesco gewoonweg niet bestaan. DANKBAAR zijn we voor deze fijne mensen die er dagelijks staan om het beste van zichzelf te geven.

Steven Buelens

Steven is Chef en eigenaar van restaurant Lesco, dat in 2011 de deuren opende (exact 10 jaar geleden). Net daarvoor liep hij nog stage bij René Redzepi van restaurant Noma in Kopenhagen. Verwacht je in Lesco niet aan een doorsnee klassieke keuken, maar aan een speelse en gedurfde keuken. Een beetje zoals Steven zelf, die valt ook niet te temmen. Hij kookt vanuit gevoel en passie, en doet waar hij zich goed bij voelt. 

 

Lies Vanzieleghem

Gastvrouw en zaakvoerder. Lies ontmoette Stef in 2015. 7 maand later waren ze verloofd en stapte ze mee in de zaak. Lies heeft 2 bachelors, Communicatie en Public Relations. Na een jaartje Erasmus in Lissabon, ‘Liesboa’ begon ze te werken als marketeer en volgde avondschool webdesign, indesign en photoshop. Naast all-arounder in het restaurant staat ze dus ook in voor het gehele sociale medialeven van Lesco en brengt ze met veel passie de wijnen.

 

Flem Cnockaert

Flem is ondertussen al bijna 4 jaar Chef in Lesco. Flem begon na zijn stage vanuit Hotelschool Gent vast te werken in Lesco. Levensgenieter maar oh zo trouwe en zeer flexibele rechterhand van Chef Steven.

Dries bulckaert

Chef en al 2 jaar in dienst. Ook Dries bleef na zijn stage vanuit Hotelschool Gent ‘hangen’ in Lesco en werd de creatieve duizendpoot die het team versterkte. Niets is Dries teveel. We moeten hem soms temperen in zijn enthousiasme om constant te experimenteren. Alwaar elk experiment, elke creatie er meestal boenk opzit. 

Maria dominguez Rodriguez

Onze Cubaanse fantastische poetsvrouw. Zingend komt ze dagelijks Lesco binnen. Lachend,  huppelend, swingend tussen afwas en keuken door. Maria, uw enthousiasme werkt aanstekelijk! Bedankt hiervoor! 

Onze studenten en flexi's

Wat een heerlijke bende aan jonge, toffe, gemotiveerde mensen! We zien jullie één voor één graag!